Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, imam djete od tri godine i primjetila sam da na tri gornja zuba kao da se diže prvi sloj zuba. Sliku mogu poslat kad odgovorite u mail. Šta je to i dali je za se zabrinut. Zube pere redovito. Hvala

Karolina - 25. 02. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Karolina,

promene koje opisujete mogu biti naslage na zubima, pigmentacije, demineralizacije zuba ali i prisustvo cirkularnog karijesa. Nažalost ovim putem, a bez kliničkog pregleda ne može se sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa, po mogućnosti specijalistu dečije stomatologije, kako bi se kliničkim pregledom utvrdila tačna dijagnoza i odredila adekvatna terapija po potrebi.

Ukoliko želite možete nam poslati fotografije na e-mail kako bismo Vam mogli reći nešto više, ali napominjemo da je za definitivnu dijagnozu potreban klinički pregled.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28781 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28781
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata