Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, imam jedan veliki problem , imam dosta za popravku vadjenje ali mi je gotvo nemoguce to da uradim jer imam preosetljiv reflex, cim stavim nesto u usta odma mi je muka, da li bi analgosedacija pomogla u tome?

Nenad - 21. 05. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Nenad,

u slučaju izraženog nagona na povraćanje, stomatološke intervencije bi mogle biti izvršene u analgosedaciji.

Takođe, može biti dovoljna i samo anestezija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25042 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25042
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata