Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav,
Imam pitanje vezano za moje simptome.
Vec skoro dva meseca imam povremeni bol koji se javlja uglavnom poslepodne u predelu zgloba vilice, uva i izmedju vilice i uva. Nemam blokadu prilikom otvaranja vilice vec se desi da mi krcne 2 puta i toku dana u zavisnosti od polozaja kako otvorim usta. Bol obicno traje oko 30min i javise jedanput ili dvaput dnenvno. Uz ovo mi se desavaju i blage vrtoglavice koje znaju da mi ometaju svakodnevne aktivnosti(dosadne su).
Bio sam kod usnog lekala - gde je sa uvetom sve ok, bio sam kod zubara-gde je takodje sve ok za zubima, odlazio kod kiroprakticara koji mi je namesta vrat koji je bio napet ali bol koji sam naveo i simptomi vrtoglavice ne prolaze.
Ps ovo se desava samo na levoj strani uva/vilice.
Neki savet, hvala.

Nikoca - 09. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Nikoca,

navedene tegobe ukazuju na poremećaj funkcije donjoviličnog zgloba.

Savetujemo Vam da posetite specijalistu maksilofacijalne hirurgije, kako bi se kliničkim pregledom i potrebnim dijagnostičkim metodama utvrdila tačna dijagnoza i odredila adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26261 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26261
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata