Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav. Imam pitanje za Vas. Napukla mi je donja 6 ica prije par godina. Odnosno samo se raspao dok sam jela cokoladu. I imala sam bolove cesto na toplo hladno , i povremeno se bol javljala. Pre par dana pojavio se apsces stomatolog je ustanovio da je to gangrena. Rekao je sa je zub mrtav. Rasjeko mi je taj absces da izadje gnoj i prepisao antibiotike. Pila sam to 5 dana i opet isla na kontrolu. Apsces je bio manji, al opet se nije dovoljno smanjio pa je dr. Izbusio malo zuba da izadje jos gnoja. To je uspelo sad se bas smanjuje otok. Pijem opet antibiotike i rekao da kad ispijem dodjem na kontrolu pa da vadi zub. Slikao ga i rekao da je za vadjenje. Zub je na snimku bio taman i koren taman al to je valjda zbog apscesa. Nije me dovoljno uputio,ne znam da li je to komplilovanije vadjenje nego inace. Da li postoje druge opcije. Da li posle lecenja moze opet biti nekih komplikacija. Posjetila bi nekog specijalistu. Ja sam iz Bosne da li postoji uopste specijalista za to na ovim prostorima. Ovo mi prvi put da idem zubaru i bas odma vadjenje i strah me. Pogotovo sto padam u kolaps kad vidim krv.. ne znam sta dalje. Da li imate nekakav predlog . Hvala mnogo. Pozdrav!

Monika - 15. 12. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Monika,

savetujemo Vam da pratite uputstva Vašeg stomatologa i terapiju sprovedete do kraja.

Vađenje zuba uz primenu lokalne anestezije nije bolno već blago neprijatno iskustvo. Što se tiče specijaliste najbolje je da oralni hirurg izvrši intervenciju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28988 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28988
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata