Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, imam problem sa zubom na zubu imam malu bjelu tockicu i kad je dotaknem ili udahnem hlada zrak zaboli me jel znate mozda o cemu se radi ???

P.Kerempuh - 19. 11. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani P.Kerempuh,

tegobe koje opisujete najčešće ukazuju na ogoljenost dentina izazvanu karijesom, nekarioznom lezijom, prisustvom parodontalnog džepa, povlačenjem desni, što zahteva odgovarajuću terapiju.

Bela tačkica (bela mrlja) može predstavljati mesto demineralizacije gleđi, odnosno prekariozno stanje. Ukoliko još uvek nije došlo do nastanka defekta u strukturi gleđi postoji mogućnost da se besprekornom oralnom higijenom i fluoroprofilakičkim merama zaustavi dalje napredovanje procesa i da dođe do remineralizacije zuba.

Da bi se utvrdilo šta je uzrok tegoba, kao i to koji vid terapije je potreban savetujemo Vam da se obratite stomatologu.

Srdačno

Javite se svom stomatologu.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata