Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav. Imam veliki problem, to je strah od vadjenja zuba imao sam jako bolno iskustvo sa vadjenjem i ne zelim vise to da prozivim.
Zanima me da li je moguce odraditi vadjenje zuba pod opstom anestezijom(da budem uspavan pre vadjenja kao na vecim operacijama i da se kasnije probudim)
I koliko bi kostalo vadjenje pod opstom anestezijom.

Jovan - 07. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Jovan,

stomatološke intervencije u opštoj anesteziji su moguće samo u visokoškolskim ustanovama (stoatološki fakultet Beograd, Novi Sad...). 

Uz pravilnu aplikaciju adekvatne količine lokalnog anestetika intervencije su apsolutno bezbolne. U našoj poliklinici za pacijente sa prenaglašenim strahom od stomatoloških intervencija postoji mogućnost njihovog izvođenja u analgosedaciji. Više o tome možete pročitati ovde.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata