Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, juce mi je stavljen lek koji umrtvi zivac medjutim mene puno boli. Pijem brufen medjutim ne prolazi.Hitan odgovor mi treba. Hvala

Nenad - 29. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Nenad,

nakon aplikacije sredstva za devitalizaciju zubne pulpe ("živca") moguća je pojava bola u prvih 24-48h. U tom periodu upotreba analgetika će Vam biti od koristi. Nakon toga uobičajena je osetljivost zuba na zagrižaj, dodir jezikom, kuckanje i slično.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko tegobe ne prođu u navedenom vremenskom periodu savetujemo Vam da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata