Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav! Jucer mi je zubar stavio lijek, ali lijek je malo ispao
Lijeka ima, ali me brine da li je to normalno da malo ispadne?
Osjetim da mi zub kao pulsira...

Selma - 18. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Selma,

može da se desi da se privremeni ispun "udubi". Ukoliko ispadne u potpunosti savetujemo da se javite Vašem stomatologu radi ponovnog aplikovanja medikamenta.

S obzirom da navodite prisustvo tegoba (pulsirajući bol) savetujemo da se javite Vašem stomatologu pre zakazanog termina.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata