Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, jucer mi je zubarica skidala kamenac sa zubi i poslje toga radila pjeskarenje. U toku pjeskarenja kad je presla na lijevu stranu, mene je jako zabolilo i u tome trenutku sam osjetila kako mi je utrnuo lijevi obraz i vilica. Poslje toga je to pocelo oticati i na dodir je obraz kso spuzva u kojoj ima vode. Zubarica kaze kako je mlaz vode prilikom pjeskarenja razbio fistulu i ugurao mi zrak u obraz. To je sad takva nelagoda, cak mi se prosirilo na vrat i otezano gutam. Dala mi je amoxsicilin 2x2 po 500 mg. Zanima me oce li se taj zrak povuci kad se povuce oteklina ili ce mi ostati to zmizganje u obrazu. Molim vas za odgovor.

kristina - 12. 03. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Kristina,

potrebno je nekoliko dana kako bi se vazduh postepeno resorbovao u tkiva i time nestale sve tegobe koje opisujete.

Ukoliko tegobe duže traju ili se pogoršavaju, posebno tegobe u vezi sa gutanjem, potrebno je da se što pre javite svom lekaru.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25509 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25509
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata