Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

pozdrav, molim vas za pomoc..je li moguce da zub nakon stavljanja lijeka za devitalizaciju zivca prije tjedan dana ne boli sam od sebe, ali boli jako na zagriz ili dodirivanje s jezikom te sto da radim? trebala bih za par dana ici na stavljanje drugog lijeka u zub zbog zivca.
Hvala i lijep pozdrav.

Sara - 05. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Sara,

nakon aplikacije sredstva za devitalizaciju zubne pulpe ("umrtvljivanje živca") uobičajena je pojava bola u pvih 24-48h, a nakon toga uobičajena je osetljivost zuba na zagrižaj, dodir jezikom, kuckanje i slično, prema tome nemate razloga za brigu.

Savetujemo Vam da odete kod stomatologa u zakazanom terminu kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata