Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav.. Muza boli zub, ali zbog posla i radnog okruzenja nije u stanju da dodje do zubara, posto je vozac slepera po Evropi, da li moze da popije neki antibiotik ako ima ili bilo sta sto moze da prestane da uradi dok ne dodje kuci? Hvala.

Jelena - 22. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jelena,

nažalost ovim putem se ne može znati tačan uzrok tegoba. U velikom broju slučajeva antibiotici nisu potrebni u terapiji navedenih slučajeva ili predstavljaju samo pomoćno sredstvo u terapiji nakon sprovedene stomatološke intervencije, te ne savetujemo uzimanje antibiotika na svoju ruku. 

Dakle neophodno je kliničkim pregledom i po potrebi analizom Rtg snimka navedenog zuba utvrditi tačnu dijagnozu i sprovesti adekvatnu terapiju.

Prema tome, savetujemo što pre posetu stomatologu kako bi bila pružena adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata