Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

pozdrav od mene .Pre nekih dve godine,bio sam do stomatologa,i uradjen mi je snimak cele vilice.na snimku je konstatovano da u predelu vilicnog zgloba (desnom zglobu),imam umesto jedne jabucice formirane dve jabucice.tako da postoji opasnost da jednog momenta ispadne iz lezista,sto i ne mora da znaci ukoliko jabucice nisu aktivne-odnosnone rastu.Imam 28 godina ,lice mi je blago asimetricno,iz tog razloga,vilica mi skljoca,nekad manje nekad vise .bolove nemam ali strasno brinem!!!molim vas recite mi kako se resava taj problem,i koje korake prvo da preduzmem,-konkretnije kome da se javim,gde??

toni kolnrekaj - 26. 11. 2009.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Toni,

jedini savet koji možemo da Vam damo jeste da se obratite maksilofacijalnom hirurgu, koji će Vam nakon pregleda i analize snimka zgloba predočiti potrebnu terapiju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata