Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav opet ja,postavila sam pitanje pre 3 dana i dobila odgovor
(Postovanje,pre skoro mesec dana stavljena mi bela plomba i ispoliran zub ,zub me je kad kad boleo na toplo hladno i kad nesto tvrdo zagrizem,obicno je prolazio od brufena i nije je javljao bol nekoliko dana,danas je poceo da boli uzasno i ne prolazi samo vise i vise boli ,bol je neizdrziv i obraz mi je netekao radi se o donjoj 5 koja je pre plombe lecena sa dva leka jer je zub malo puko i boleo je pre lecenja ,pozdrav.)
Moja zubarka trenutno ne radi zbog Korona virusa zub me ne boli ali mi imam osecaj kao da mi je cela vilica utrnula i otekla sto se oseca i uvetu zanima me da li postoji nacin da to nekako ublazim i sta je u pitanju
Hvala

Daca - 19. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Daca,

u slučaju postojanja otoka porekla zuba, zub uzročnik je potrebno otvoriti i ostaviti otvorenim radi drenaže zapaljenskog sadržaja do smirivanja simptoma. Nakon toga potrebno je sprovesti adekvatno kanalno lečenje.

Savetujemo Vam da ne odlažete terapiju, da ne bi došlo do pojave eventualnih komplikacija, te da posetite bilo kog stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27605 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27605
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata