Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav,
Povlače mi se desni sa prednjih gornjih i prednjih donjih zuba, a i zubi u gornjoj vilici su mi krivi, u donjoj su u redu. Interesuje me koji bi bio plan terapije? Da li je moguće staviti fiksnu protezu ako se desni povlače pa onda navlačiti desni ili obrnuto?
Hvala unapred.

Milica - 18. 05. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Milice,

da bi se doneo plan terapije neophodan je klinički pregled, terapija zavisi u mnogome od parodontološkog statusa zuba. Savetujemo da uradite OPT snimak (veliki snimak zuba obe vilice) i zakažete pregled kod specijaliste ortodoncije kako bi se sagledale terapijske mogućnosti i napravio plan terapije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata