Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, pre oko 10 meseci zubarka mi je stavila neki lek i rekla da se vratim za mesec dana, ja sam zaboravio na to i evo proslo je 10 meseci, osecam slab bol ali samo kada jedem nesto tvrdo na tu stranu, sta se desilo? Da li postoji sansa da je zivac idalje ziv? Hvala!

Marko - 03. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Marko,

bol na zagrižaj može biti posledica prisustva i zapaljenja parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba, ali i prisustva patološkog procesa u kosti oko vrhova korenova navedenog zuba.

Nažalost ovim putem se ne može sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite stomatologa kako bi se kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka utvrdila tačna dijagnoza i preduzela adekvatna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata