Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav!
Pre otprilike 7 nedelja su mi hirurskim putem odstranjena dva umnjaka na levoj strani..bilo je komplikacija kod gornjeg umnjaka jer je probijen sinusni kanal,ali je nakon vise kontrola ustanovljeno da sve zarasta kako treba,bez ikakvih komplikacija. Jutros nakon budjenja sam osetio da prilikom jakog zagrizaja osecam bol u predelu gornjeg umnjaka..ne mogu da primetim nikakvu fistulu(ili je mozda ne vidim) ..da li cenite da je to usled zarastanja ili je mozda u pitanju neka infekcija?
Hvala unapred
Pozdrav!

Dusan - 15. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Dusan,

bol na zagrižaj može biti uzrokovan prisustvom i zapaljenjem parodontalnog džepa u predelu susednih zuba, ili uzrok može biti oboljenje nekog od susednih zuba.

Nažalost, ovim putem a bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka po potrebi, ne može se sa sigurnošću tvrditi o čemu je reč, te Vam savetujemo da posetite Vašeg stomatologa radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata