Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, pre par dana me počeo boliti zub lagano na dodir, a dan posle toga bol je bila konstanta. Radi se o zubu koji je rađen i kojem su kanali bili napunjeni. Hitno sam otišao kod jednog stomatologa koji je otvorio zub i iz istog je curila sukrvica, sa gnojem valjda, a područje iznad zuba je bilo bolno (i danas je malo). To je bilo pre 5 dana, pijem antibiotike (klavocin) a zub mi je i dalje otvoren. Moje pitanje je da li je ok da zub bude otvoren, budući da 11.09. imam zakazan termin, to će tada već biti malo više od 2 nedelje. Unapred hvala na odgovoru.

Nikola - 30. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Nikola,

u navedenom slučaju zub je potrebno otvoriti i ostaviti otvorenim se do smirivanja tegoba, radi drenaže zapaljenskog sadržaja.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a u slučaju bilo kakvih nedoumica savetujemo Vam da se konsultujete sa Vašim stomatologom koji je najbolje upućen u tok terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata