Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav , prije 3 godine sam popravljala prednje zube , jer su bili dosta kvarni i stavljene su mi crne plombe na dvicu i tricu , međutim prije mjesec dana mi se počela javljati bol , pogotovo na zagriz , i također me bole desni oko tih popravljenih zuba i često se zna desiti kad perem zube da mi potece krv iz tog zuba gdje je popravljan, zanima me koji je razlog tome i može li doći do nekih komplikacija? Lp

Anela - 24. 01. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Anela,

krvarenje desni se može javiti usled nakupljanja mekih naslaga na zubu usled neadekvatne oralne higijene, postojanja parodontalnog džepa, neadekvatnog  ispuna i sl. I pored krvarenja iz desni, neophodno je da nastavite sa redovnim i detaljnim pranjem zuba. Bol se takođe može javiti kako zbog oboljenja desni tako i zbog oboljenja samog zuba, te je neophodno da posetite Vašeg stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i kako bi se preduzela odgovarajuća terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata