Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav , prije 6 mjeseci me je boljela gornja petica i otišla sam stomatologu , on je otvorio zub očistio iglicama i stavio lijek , i mene od tada nije nikako vise bolio međutim prije dva dana kada zagrizem taj me zub boli , i posto je moj doktor na odmoru ne znam šta da radim , da li je to opasno sto je zub toliko otvoren i da li se sad može završiti nakon toliko vremena ? Hvala unaprijed , pozdrav

Dorotea - 18. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Dorotea,

nije preporučljivo da zub stoji otvoren duže vremena ukoliko to nije potrebno. 

Savetujemo Vam da uradite Rtg snimak pomenutog zuba i posetite Vašeg stomatologa, kako bi se započeta terapija sprovela do kraja.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata