Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav , prije dva dana sam imala inciziju apcesa i jučer me čitav dan boljela rana i ne mogu nikako otvoriti usta, ja treba sutra da putujem , možete li mi reci da li je to normalno i koliko treba da ta rana potpuno zaraste da se mogu smijati normalno i jesti ? Pozdrav

Ana - 18. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ana,

nakon sprovedene inizije i drenaže sadržaja iz abscesa, zub uzročnik je potrebno široko otviriti do smirivanja tegoba. Incizioni rez bi trebao da zaraste u periodu od 7-14 dana. Nakon toga potrebno je sprovesti adekvatnu endodontsku terapiju (ukoliko je moguće) da bi se zub sačuvao, u suprotnom potrebno je njegovo vađenje.

Savetujemo Vam da ponovo posetite Vašeg stomatologa kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27369 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27369
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata