Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav
Prije petnaestak dana sam izvadio gornje osmice.
Stomatolog mi je izvadio bez problema obje osmice.
Imao sam normalne bolove prva dva dana i sve je bilo normalno, a rane nisam ispirao i dobro sam ih čuvao.
Tek sada sam na rani gdje je bila lijeva osmica primijetio kao neku cistu ili oteklinu.
Ne boli me ništa, pa me zanima šta bi to moglo biti i da li imam razloga za brigu.

Hvala, lijep pozdrav.

Senad - 23. 03. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Senad,

s obzirom da ne navodite nikakve tegobe, verujemo da nemate razloga za brigu.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata