Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav,
Prosle nedelje sam izvadila zivac, ove nedelje je bilo punjenje kanala pa posle dan je stavljena i plomba. Dakle, zub bi trebao da je umrtvljen. Medjutim, mene boli zub kada ga kucnem i sa strane i od dole. Ne boli me na zagrizaj, i ne sam od sebe, vec kad kucnem.
Da li se ocekuje u pocetku da tako malo boli ili ovo uopste ne bi trebalo da se desava?

Nevena - 16. 05. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Nevena,

nakon lečenja kanala korena zuba uobičajena je osetljivost zuba na zagrižaj, dodir jezikom, kuckanje i slično, i nastaje kao posledica iritacije tkiva oko vrha korena zuba prilikom instrumentacije kanala korena zuba. Ukoliko je lečenje zuba adekvatno osetljivost se tokom nekoliko dana postepeno smanjuje do potpunog prestanka, prema tome nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata