Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, stavila sam zubni most prije 2.mj. Most je raden u 2 dijela lijevo od sedmice pa do jeninice desno , a desna strana od 5 do 2. S obzirom da na lijevoj strani nije bilo 6,5 4 na mjesto 4 je stavljen implantat radi velikog razmaka te da most bolje drzi. Sada nakon 2 mj.ja jos uvijek imam osijecaj stranog tijela u ustima na toj lijevoj strani ali samo na mjestu 6,5,4 i 3. Moj zubar je rekao da se treba navikut jer na mjestu 6,5 i 4 nisam imala dosta dugo zuba. Brine me to sto je proslo 2 mj.a ja jos uvijek imam osjecaj stranog tijela u ustima. I dok pricam jako se umaram i naprezem sto prije toga nijd bilo. Moze li odgovor zbog cega je to tako. Hvala

Zeljka - 04. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Zeljka,

period adaptacije na protetski rad iznosi od nedelju-dve do mesec dana, pod uslovom da protetski rad ispunjava funkcionalne i estetske zahteve u potpunosti.

Uzrok Vaših tegoba može biti neadekvatno formiran zagrižaj kao i predimenzionirane krunice, kada je minimalnim brušenjem moguće uskladiti odnos sa donjim zubima.

Kako bi se sa sigurnošću utvrdilo o čemu je tačno reč neophodan je klinički pregled te Vam savetujemo da posetite Vašeg stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25909 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25909
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata