Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

*
Pozdrav stavljao sam most 1 lijeva i sad gdje je brusena 1 desna i stavljan kocic boli me
Da li je to nirmalno ili

Ivan - 05. 02. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Ivane,

bol zuba u koji je postavljen kočić može da bude posledica prisustva i zapaljenja parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba ili prisustva i zapaljenja patološkog procesa u kosti oko vrhova korenova navedenog zuba. Takođe, može biti prisutan bol na zagrižaj usled predimenzionirane krunice, kada je potrebno ukloniti višak materijala i uskladiti okluzalne odnose.

Nažalost, ovim putem a bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka nije moguće sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da uradite Rtg snimak navedenog zuba i posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata