Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, treba uskoro da odem na kontrolu ali imam ogroman strah od bola i od bušilice.. Imate li neki savet?

Igor - 01. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Igor,

Sve intervencije se izvode uz primenu lokalne anestezije prema tome nemate razloga za brigu.

Za pacijente sa prenaglašenih strahom od intervencija u našoj poliklinici postoji mogućnost njihovog izvođenja u analgosedaciji. Više o tome možete pročitati na našem sajtu.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata