Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, već neko vreme lecim zub od gangrene i radjeno je čišćenje kanala stavljeni su lekove par puta i sve je bilo normalno. U sredu mi je stavljen lek koji treba da držim malo duže (15,20) dana.
U petak sam osetila da počinje da me malo boli i malo natice u subotu je počeo da boli intezivnije i također u nedelju. Kontaktirala sam doktora u nedelju i rekao mi je da dodjem u ponedeljak kod njega da mi otvori zub da vidi da nema gnoja. Kada sam ustala i ponedeljak bola vise nije bilo a otok je polako počeo sa se povlači ipak sam otišla kod njega i kada mi je otvorio rekao je da je sve normalno da nema gnoja i da je možda iziritirano od leka. Stavio mi ne isti taj lek i privremeno zatvorio zub. Da li je to moguće da se zbog iritacije na lek javi bol i otok?

Marija - 30. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Marija,

pojava otoka kao reakcija na lek nije uobičajena.

U svakom slučaju smatramo da treba nastaviti terapiju kako bi se ona sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25849 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25849
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata