Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav, vec par meseci imam problem zubima( dole 5 i 6 sa leve strane). Radjena mi je dvaput plomba na tim zubima, medjutim ti zubi mi jako trnu( da li je zb rasta umnjaka posto malo udara sedmicu jer sam snimio taj deo) U dilemi sam ako mi bude bio umrtvljen koren ili nerv to ce dodatno da me kosta a trnjenje ne prestaje i "malo" ali ne tako znacajno ga smiri antibiotik.Bol na zagrizaj postoji i otisao sam kod njega da mi skine taj visak medjutim i on je u cudu jer ne prolazi.Mene vise brine to trnjenje leve vilice da li je zb popravljenih zuba ili osmice? Unapred hvala

Ivan - 27. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Ivane,

da bi se postavila tačna dijagnoza neophodan je klinički pregled kao i analiza Rtg snimka. Ovim putem, nažalost ne možemo tvrditi bilo šta. Iz tog razloga savetujemo da zakažete pregled kod specijaliste bolesti zuba i endodoncije, koji će Vas po potrebi uputiti oralnom hirurgu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29361 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29361
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata