Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

pozdrav,
za 11 godina koliko imam 12 navlaka na zubima ( od toga 2 mosta po 4 zuba) nisam imala nikakve probleme sa zubima ili desnima. Kamenac sam relativno redovno cistila. Slucajno na kontroli uz rengenski snimak zubar je utvrdio da je doslo do gubljenja kosti i paradentoze ( desni mi nikad ne krvare). Predlozena mi je rezanj operacija - a ono sto mene brine je cinjenica da su mi rekli da 5 nedelja - dok ne zarastu desni , nece moci da mi postave navlake koje bi morali da skinu pre intervencije..Zbog posla mi to ne odgovara pa me interesuje da li postoji neka brza ili savremenija metoda sa kracim vremenom oporavka ..
Unapred hvala
Lara

Katarina Nikolic - 21. 01. 2013.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

Poštovana,

bilo kojom metodom da se radi režanj operacija period potreban za zarastanje desni je isti.

Postoji mogućnost izrade privremenih krunica (navlaka) kako biste u toku perioda zarastanja desni bili zbrinuti  estetski. Najveći broj pacijenata se zbrinjava na taj način. Naravno, parodontolog ili oralni hirurg koji će vršiti režanj operaciju procenjuje mogućnost izrade privremenih krunica.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27369 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27369
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata