Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav zub kec mi je slomljen vec duze vrijeme ostao je korijen hrio sam da stavljam navlaku ali lada sam otisao kod stomatologa rekao je da imam gangrenu brusio je zub i ciszio iglama izapirao stavio kao konac lijek i zatvorio privremeno da stoji 10 dana medjutim poslije dva sata me je poceo boloti zub taj na dodir i meso iznad sto jeste ispod nosa dali bi trebao se javiti stomatologu da opet otvori zub hvala

armin - 18. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovani Armine,

u toku i nakon lečenja kanala korena zuba moguća je pojava bola blažeg intenziteta (više kao iritacija) koji najčešće spontano prolazi (24 časa). Za to vreme savetuje se upotreba nekog analgetika. U slučaju da se tegobe nastave ili pogoršaju (jak, spontan bol) savetujemo da se obratite svom stomatologu radi ponovne terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata