Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav.Imam kcer koja ima 14 godina naime gornje dvojke nema,nema ni zametke tih zubi.Odkako je pocelo vanredno stanje zubar vise nikako ne radi i nikako da zakazemo pregled.Gornje jedinice su skroz iskrivljene.Bila je i na slikanju zubiju no dvojki nema.Zubar je rekao da ce trebati ili fiksna proteza ili da se zubi ugraduju kada navrsi punih 18 godina,no to mi se cini malo predugo cekati.Sto bi nam vi preporucili od toga,jer stvarno se dvoumimo a zubi samo idu na gore stanje?

Ivana - 23. 08. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ivana,

Postoji mogućnost nadoknade nedostajućih zuba ugranjom implantata, nakon navršene 18. godine života, uz prethodnu ortodontsku pripremu, tj. postavljanje susednih zuba u pravilan zubni niz i formiranja prostora za ugranju implantata.

Takođe moguće je ortodontskom terapijom postaviti trojke na mesto dvojki i njihovo preoblikovanje tako da estetski izgledaju kao dvojke.

Savetujemo da posetite ortodonta koji će detaljnom analizom i kliničkim pregledom utvrditi šta je najbolje rešenje u navedenom slučaju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28771 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28771
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata