Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav.Imam problem sa osmicom u donjoj vilici,jednom je poravljena manji kvar,poslije toga zub je poceo da boli na hladno i lagano da pobolijeva,stomatolog je rekao da ima jos malo kvara i da bi trebalo ukloniti zubni zivac,sto je ucinio sa lijekom Toxavitom,poslije toga zub je poceo da boli na zagriz,okulziju,stavljen je lijek,jednom pa opet drugi put i zub je zatvoren privremenom plombom.Prije par dana javili su se opet isti simptomi bol na zagriz,na doticaj,doktor mi je rekao da je gangrena I DA JE ZUB SKORO IZGUBLJEN.Sta da radim/

Milosevic Goran - 08. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovani Milosevic Goran,

potrebno je kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka utvrditi da li postoji mogućnost da se zub sačuva i adekvatno izleči (lečenje kanala korena) ili je zaista potrebno njegovo vađenje.

Savetujemo Vam da uradite Rtg snimak problematičnog zuba i posetite stomatologa, po mogućnosti specijalistu endodoncije kako bi se utvrdilo šta je najbolja opcija u datom slučaju.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata