Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav,izvadila sam leceni zub pre 5 dana koji je bio pod upalom koji je imao gnojnu kesicu na kraju korena osecala sam pod jezikom,tu kesicu i dalje osecam samo malo nize.Pitala sam da li da pijem antibiotik stomatolog mi je rekao da nema potrebe.Strah me je da mi se ne upali rana kao prethodni put,pa da li bi po vasem misljenju trebala da pocnem da pijem antibiotik?Hvala

Ivana - 27. 01. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ivana,

ukoliko je stomatolog utvrdio da nije potreban antibiotik savetujemo da sledite njegova uputstva.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata