Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

pozdrav,ovako izvadio sam korijen zuba prije mjesec dana,vadenje je bilo dosta tesko i uglavnom kako to ide par dana me malo bolilo i prestalo je,rana je koliko toliko zacijelila i danas nakon mjesec dana pocela me boliti rana i ugnojila mi se,trenutno nemam zubara jer je moj otisao u mirovinu nakon vadenja tog zuba sta da radim hvala?

Tomislav - 22. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovani Tomislave,

bez obzira na to što je vađenje bilo dosta teško ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe.

Potrebno je da što pre uradite Rtg snimak regije u kojoj je rana i posetite stomatologa, po mogućstvu oralnog hirurga, kako bi se utvrdilo stanje i preduzela adekvatna terapija. U slučaju pojave otoka savetujemo više puta u toku dana na otečeno mesto spolja postavljanje hladnih obloga (ne led!), izbegavanje konzumiranja vruće hrane i napitaka kao i spavanje na toj strani lica.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata