Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozdrav.Skoro sam uradila krunice na 4 zuba,jedinice i dvojke.Zelela sam,naravno spojene jedinice,jer su i moji zubi bili spojeni,medjutim kad su mi trajno cementirali,ostao je razmak izmedju jedinica.Rekli su mi da tu sad nista ne moze da se uradi.Stvarno sam ocajna zbog toga,pa me zanima vase misljenje

Kaca - 27. 10. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Kaca,

ukoliko su zubi definitivno cementirani, nažalost nisu moguće nikakve veće izmene već je potrebna izrada novih keramičkih krunica.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27894 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27894
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata