Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozz prije 7 dana sam izvadio tricu iz gornje vilice zub je bio velik..da bi mi nakon 2 dana ispao ugrusak pa mi je opet nakon 5 dana stomatolog ponovno stvarao ugrusak da bi te veceri opet ispao...dokad mogu ocekivat bolove.hvala unaprijed

Mario - 10. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Mario,

u slučaju otežanog zarastanja rane često je potrebno nekoliko poseta stomatologu kako bi se formirao zdrav krvni ugrušak i obezbedilo adekvatno zarastanje. Koliko tačno poseta stomatologu je potrebno ne može se sa sigurnošću tvrditi s obzirom da je individualno.

Savetujemo Vam da odlazite na redovne kontrolne preglede i sledite uputstva Vašeg stomatologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata