Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozz stomatolog mi je popravljao dva zuba i stavio lijek koji treba umrtviti zivac za tjedan dana trebam ic opet a mene celjust vec 3 dana boli jel se moze sta inficirati tu on kaze da pijem antibiotike i nesto za bolove

Ivan - 24. 10. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovani Ivan,

nakon aplikacije sredstva za devitalizaciju zubne pulpe, zub može biti osetljiv na dodir, zagrižaj, dodir jezikom, kuckanje i slično, prema tome verujemo da nemate razloga za brigu.

Nakon aplikacije pomenutog sredstva, sledi kanalna terapija, prema tome savetujemo da posetite stomatologa u zakazanom terminu kako bi se terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28988 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28988
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata