Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozzz, juce sam operisao cistu na dole levoj petici, nzm koliko imam koncica, uplasio sam se bio, danas smi je otekla donja usna i malo kao trni, koliko to sve traje ista je najbolje da radim? Inace treniram u teretani, predpostavljam da ni to ne sme dok se konci ne skinu?

ivan Djeric - 26. 03. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Ivan Djeric,

blaži otok i bol su uobičajena pojava nakon navedene intervencije.

Prilikom hirurškog uklanjanja ciste u navedenoj regiji moguće je da dođe do povrede nerva što za posledicu ima utrnulost polovine donje usne. Ukoliko je povreda nerva delimična (najčešće) do oporavka dolazi nakon nekoliko dana, a nekad i nakon nekoliko meseci do godinu dana, u zavisnosti od stepena oštećenja nerva. U kojoj meri je nerv oštećen nažalost se ne može znati. Savetujemo upotrebu B vitamina i grejanje navedene regije nakon uklanjanja konaca, i nakon konsultacije sa Vašim stomatologom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata