Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pozzzzzz. Na gornjoj vilici mi se pojavio veliki otok. Posjetio sam stomotologa koji mi je dao antibiotike i rekao mi da nakon sto ih popijem ponovo dodjem. Otok je dosta velik i mekan, malo me strah pa molim da mi kazete o cemu se radi. I naravno, bolovi su jaki, nakon popijenog analgetika se smire ali se opet pojave.

Emir - 02. 09. 2011.
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovani Emire,

u slučaju pojave otoka neophodno je omogućiti evakuaciju gnoja (kroz zuba, meka tkiva ili aveolu) i na taj način sprečiti nastajanje komplikacija.

Znači, pomoć u smanjivanju i potpunom uklanjanju prouzrokovača  otoka, može da Vam pruži stomatolog. Savet je da napravite Rtg snimak i što pre posetite oralnog hirurga.

Otečeni predeo hladite.

Srdačno


 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27668 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27668
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata