Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Prakticno od rodjenja dete koje sada ima 6 godina,sa unutrasnje strane korena donje usne,u samom dnu ima plave boje grudvice,koje se povecavaju godinama,mekane su i rekla bih,ispunjene krvlju,kao vena izgleda boja,ali je okrugličasto.Bila bih Vam zahvalna,kada biste mi rekli nesto vise o tome,pozdrav.

Ivana - 10. 04. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Ivana,

navedena promena iz svega opisanog ukazuje na hemangiom. On predstavlja benignu formaciju nastalu umnožavanjem krvnih sudova. U preko 50% slučajeva hemangiom se spontano razgradi, te terapija nije ni potrebna. U slučaju da postoje određene funkcionalne ili estetske smetnje on se može odstraniti hirurški ili konzervativnom terapijom.

Nemate razloga za zabrinutost, ali možete dete odvesti na pregled kod specijaliste maksilofacijalne hirurgije kako bi dobili sigurnu dijagnozu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata