Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre 17 dana mi je stavljen lek za umrtvljivanje zivca i danas sam trebao da idem da nastavi lecenje, ali nisam stigao u terminu zbog posla. Pomerila mi je termin za tri dana ali meni je danas pukao deo zuba i ispalo je malo bele mase koju je koristila. Da li je opasno ako iscuri otrov i da li treba da idem pre zakazanog termina?

Aleksandarr - 10. 11. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Aleksandarr,

svakako bi trebalo kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka pomenutog zuba utvrditi stanje korena zuba nakon frakture, te Vam savetujemo da posetite stomatologa pre zakazanog termina.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata