Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre 2 nedelje mi se javio snazan bol na donjoj sestici,stomatolog kaze da je potrebna intervencija vadjenja zivca,stavio mi je lek da bi umrtvio zivac. juce sam otisao radi vadjenja leka,stomatolog je izvadio lek,i stavio preko neku vrstu glazure i fakticki samo zatvorio zub i rekao da dodjem ponovo nakon 5 dana,medjutim zub me boli,pogotovo dok jedem gotovo da je ne moguce zagristi bilo sta pomocu njega.. kao da je utrnuo ili je pod upalom. da li pomaze neki lek dok u medjuvremenu ne odem kod stomatologa? Hvala!

Goran - 11. 11. 2011.
Odgovor i savet
dr Eleonora Čikarić-Stojanac
dr Eleonora Čikarić-Stojanac polivalentni stomatolog

Poštovani Gorane,

nije nam baš najjasnije kakav je to medikament stavljen nakon sredstva za devitalizaciju te vam ne možemo pomoći.

Savet je da što pre posetite svog stomatologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26261 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26261
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata