Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre 3 meseca mi je izvadjen zivac iz donje sestice, u toku terapije ostao mi je mali deo zuba, ali je nadogradjen plombom. Pre dva dana zub je poceo da boli na jaci pritisak i zagrizaj. Zanima me da li moze da prodje samo od sebe ukoliko je neko zapaljenje korena, jer mi nece ostati mnogo zuba kada se ponovo skine plomba

Kristina - 11. 10. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Kristina,

uzrok navedenih tegoba može biti visok ispun (plomba), prelom zuba/korena, parodontalni džep, postojanje parodontalnog džepa...

Savetujemo da uradite Rtg snimak tog zuba i odete na pregled kod stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i preduzela odgovarajuća terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata