Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre 4 dana izvadila sam donju sesticu i prvi dan me nije nista bolelo. Drugi dan je poceo da se poveca a bol i otisla sam danas kod zubara, gde mi je on "obradio" ranu bez anestezije i stavio neki lek i rekao da drzim taj lek kolko bude izdrzao, ako ispadne ispadne, ako ne, nek stoji i 7 dana.Da li je to normalno, jer sam procitala da taj lek treba da se menja svaki dan?

Dunja - 15. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Dunja,

postoji više vrsta medikamenata koji se upotrebljavaju u terapiji alveolitisa. U principu je važno da li su tegobe prošle ili ne. Ukoliko je intenzivan bol prisutan i nakon postavljanja medikamenta, potrebno je opet otići kod stomatologa kako bi se intervencijom isprovociralo sveže krvarenje i na taj način stvaranje novog, kvalitetnog krvnog ugruška koji će omogućiti zarastanje rane.

Ukoliko bol kao tegoba perzistira, neophodno je da odete kod stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata