Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre 4 meseca su mi otvorili jedinicu, gornju levu, sada se pojavio bol, a lek je ispalo, pulsira i ne mogu da grizem njime. Šta uraditi?

Nevena - 15. 05. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Nevena,

najverovatnije je reč o infekciji zubne pulpe ("živca") sa mogućim širenjem infekcije u kost oko vrha korena zuba. Potrebno je uraditi adekvatno lečenje kanala korena zuba, a po potrebi i hirurško uklanjanje procesa (apikotomija). 

Savetujemo Vam da uradite Rtg snimak navedenog zuba i što pre posetite stomatologa kako bi se započeta terapija sprovela do kraja.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata