Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre 5 meseci mi je stavljen lek da umrtvi zivac,nisam otisla za 2 nedelje kako je receno, taj zub je sada poceo po malo da boli i ziga, nije pukao, i lek je na mestu.,zakazali su mi termin za 5 dana. Pitanje je samo hoce li moci da ga izleci ili cu morati da vadim? Hvala unapred

Milica - 17. 02. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Milica,

ne savetuje se da sredstvo za devitalizaciju zubne pulpe deluje duže od mesec dana. S obzirom na prisustvo tegoba postoji mogućnost da je došlo do infekcije kanala korena zuba uz mogućnost postojanja patološkog procesa oko vrha korena zuba.

Neophodan je klinički pregled i analiza Rtg snimka navedenog zuba, kako bi se utvrdilo stanje korena zuba kao i kosti oko korena zuba i kako bi se procenilo da li je zub moguće adekvatno izlečiti i sačuvati.

Dakle savetujemo da ne odlažete terapiju, uradite Rtg snimak zuba i posetite stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata