Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre 6 dana izvadila sam donju sesticu, prvi dan me nije bolelo toliko, posle je pocelo! Pijem brufen od 600,ublazi bol, ali kad prestane dejstvo bol je kao da mi neko zabija ekser u kost! Bila sam kod zubara, rekao je da je rana ok, ocistio, stavio lek, rekao je da čak moze da stoji ali i da ispadne, da nece biti problema! Lek mi je ispao i jutros me je probudio bol! Da li cu morati opet kod njega da mi citi tu ranu, ne znam o cemu se radi vise?

Dunja - 17. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Dunja,

tegobe koje opiujete upućuju na otežano zarastanje rane (alveolitis). Terapija alveolitisa često podrazumeva nekoliko poseta stomatologu, pri čemu se rana mora obraditi (kiretaža), a zatim se u ranu postavljaju određeni medikamenti.

Savetujemo da posetite svog stomatologa radi nastavka terapije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28750 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28750
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata