Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre 6 dana sam izvadila sesticu stomatolog mi je rekao da moze da mi pukne sinus pa me zanima posle pregleda njegovog nije bo mehurica ni ostalih stvarcica sada osecam jak bol u sinuse prema oku i glava pa me zanima dali je to normalo kada dotaknem zub osetim kiselost?

Bojana matanovic - 07. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Bojana Matanovic,

ukoliko je stomatolog nakon vađenja zuba utvrdio da nije došlo do stvaranja komunikacije sa sinusnom šuljinom, verujemo da nemate razloga za zabrinutost. U pitanju može biti upala gornjoviličnog sinusa.

Savetujemo Vam da posetite lekara opšte prakse koji će utvrditi o čemu je reč ili Vas uputiti nadležnom specijalisti.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25488 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25488
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata