Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre dva meseca stavila sam i gornju i donju protezu. Od prvog dana gornja nemoze da stoji pa mi je zubar rekao da moram da koristim koregu. Takodje i donja se klati. Imam i bolove kad jedem. Tacnije reci nemogu ni da jedem . Bila sam kod zubara , njegov odgogor je da je
to uredu. Molim vas da mi odgovorite sta da radim? Da li je to normalno da stavite nove proteze pa da padaju. Hvala unapred.

Stana - 26. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Stana,

u slučajevima "spadanja" proteza moguće je uraditi podlaganje istih kako bi se poboljšala njihova retencija i stabilizacija. S obzirom na to da navodite da su prisutni i bolovi prilikom jela, najbolje je da se javite Vašem stomatologu kako bi se izvršila korekcija proteze.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27276 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27276
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata