Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

pre mesec dana izvadila sam gornju dvojku, sad sam u nedoumici trojci je umrtvljen zivac, ali jos nelecen,dali na nju da stavim porcelan i kojeg vida sa metalom ili samo porcelan, da bi popunila mesto dvojke, time je opterecujem koliko vremena prema statistikama mogla bi da izdrzi trojka koja bi nosila dva zuba, razmisljala sam i o implantu ali jos neko vreme ne bi stavljala razmisljala sam da sad stavim porcelan a za koju godinu na mesto dvojke implant, dali je to izvodljivo? hvala

ana - 10. 09. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Ana,

postoji takva mogućnost. S obzirom da je očnjak zub sa masivnim korenom on može nositi nedostajući zub (lateralni sekutić-dvojku). Naravno, prilikom ugradnje implantata biće potrebna zamena i keramičke krunice na očnjaku.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27225 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27225
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata