Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Pre mesec dana sam menjala prednji (6 zuba) metalni most i odlučila da radim bez metalan Zircon most koji je cementiran sa Fuji Ciment. Moji 3 od 6 prodnjih zuba su bruseni i vremenom ili i od oksidiranja od metalnog mosta, sad su potpuno crni. Problem je sada da oni odrazavaju crnu boju i estetski se primecuje razlika od ostala 3 zuba. Da li neki poseban cement koji bi eliminisao ovaj problem, ili bilo kakva druga opcija za eliminiranje ovog problema?

Unapred hvala.

Vali - 02. 04. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Vali,

najsigurnija opcija je da se boja same podloge odnosno brušenih zuba promeni postavljanjem ispuna (plombi). Ukoliko su zubi avitalni (izvađen "živac") savetuje se ugradnja kompozitnih fiberglass kočića i nadoknada kruničnog dela zuba od estetskog materijala.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata